Neoprezno vodstvo Cityja ostaje bez sedmorice igrača?

Što je puno, puno je

Neoprezno vodstvo Cityja ostaje bez sedmorice igrača?

Edmir Škorić

U januaru bi čak sedmorica nogometaša mogli da napuste Manchester City.

Nakon što dođe zimska pauza, na Etihadu će biti određenih igračkih promjena i postoji mogućnost da klub napusti čak sedam igrača.

Sedmorici igrača do ljeta traje ugovor, a oni nisu potpisali nove ugovore. Po pravilima, svaki taj igrač ima pravo da u januaru potpiše predugovor s nekim drugim klubom, pa je to malo i zabrinulo vodstvo kluba.

Na popisu igrača kojima na ljeto ističe ugovor, a koji imaju pravo da potpišu negdje drugo u januaru, nalaze se Fernandinh, Willy Caballero, Bacary Sagna, Pablo Zabaleta, Gael Clichy, Yaya Toure i Jesus Navas.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Svakako bi bilo previše i za jedan City da u kratkom vremenu ostane bez ovoliko iskusnih i kvalitetnih igrača. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi