11

Komentari (11)

mlacenica1
Slazem se, problem treba traziti u korjenu, ne u posljedicama
Romario 77
Djece ce biti talenata ima i pun kofer lose infrastrukture koja je razlog losih rezultata. Pitjte Ibrahmovica kroz sta je prosao gdje je igrao Luka Modric. Mora se raditi a nargila ostavita i zivjeti sportskim zivotom i poslije utakmice.
Romario 77
za druge klubove ne znam ali u mome FK Sarajevu se niko ne brine. Klub nije izdao ni jedno saopstenje nakon sramotnog poraza niti je iko preuzeo odgovornost za najvecu bruku u istoriji kluba.
Komedija u reziji ss.ba
Hoce li neko ovom kvazi novinaru objasniti da u igrama mladih ucestvuju djeca osnovci sa svojim osnovnim školama, djeca koja su vecinom clanovi lokalnih sportskih timova (fudbalskih konkretno sto se potencira u clanku), po njemu skauti bi trebali hrliti na ove djecije igre da otkrivaju talente umjesto da ih prate po navedenim lokalnim klubovima, Čulicu rokni se ...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.