Neredi u Srebreniku, komšijski okršaj završen bez golova

Gradina - Radnički 0:0

Neredi u Srebreniku, komšijski okršaj završen bez golova

E. Škorić

Meč u Srebreniku između komšijsih timova, Gradine i Radničkog, završen je rezultatom 0:0.

U Srebrenik su, uz igrače Radničkog iz obližnjeg Lukavca, doputovali i navijači, njih oko 100.Upravo su oni vodili glavnu riječ, jer su desetak minuta prije kraja počeli da razbijaju reklame. Nakon višeminutnog prekida, meč je nastavljen i to nakon što su gostujući ‘navijači’ napustili stadion.

Komšijski orkašj donio je puno tenzija na terenu, ali ne i golove. Radnički sada ima 32 boda i u gornjem je dijelu tabele, dok je Gradina i dalje u opasnoj zoni sa 17 bodova.

Gosti su preko Basraka na početku zaprijetili, no on je šutirao pored gola. Uzvratio je Šehrić, koji je također tukao pored gola. Udovičić je umalo pogodio za slavlje domaćih, ali golman “čupa” loptu ispod same prečke.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U nastavku je Gradina bila opasnija, ali se rezultat nije mijenjao. Neredi su igrau bacili u drugi plan, a sudija je pokazao po jedan crveni karton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.