Smajić:  Pobjedom bi uradili dosta posla

Iskusni vezista Metalleghea

Smajić: Pobjedom bi uradili dosta posla

Samir Mlaćo

U redovima Metalleghea sve misli usmjerene su na duel sa Olimpicom, veoma bitan za ova dva rivala.

U prvom susretu ova dva tima na Piroti je bilo 1:1, a i sada se očekuje neizvjestan duel. U timu iz Jajca su ipak optimisti, a za SportSport.ba je govorio vezista tog tima Sulejman Smajić.

"To je derbi začelja i sigurno da bi sa pobjedom uradili dosta posla oko opstanka. Ima se još dosta toga igrati i neće biti nimalo lako, respekujemo ekipu Olimpica, ali se idemo nadigravati", kazao je Smajić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj iskusni vezista u tim iz Jajca stigao je upravo iz Olimpica, a u dresu popularnih Kraljeva ove polusezone upisao je 14 nastupa, uz dva pogotka i dvije asistencije. 

"Poslije Olimpica slijedi zimska pauza, a moj ugovor u Metallegheu vrijedi do ljeta. Ostajem tu da pomognem u borbi za opsanak, to nam je cilj, a poslije ćemo vidjeti", dodao je nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi