Neretljak: Moja dosadašnja karijera dovoljno govori o meni

Trener Metalleghea za SportSport.ba

Neretljak: Moja dosadašnja karijera dovoljno govori o meni

Samir Mlaćo

Puno bure stvorile se nakon jučerašnjeg remija 7. kola Lige za opstanak između NK Metalleghe BSI i FK Olimpik (1:1).

Domaći su poveli, ali gosti su uspjeli vratiti, te na kraju meča čak propustili priliku da slave pobjedu, s obzirom da jedanesterac nije realizovao Karić.

Iz Olimpika su nakon meča istakli da su u Banja Luci doživjeli velike neprijatnosti, te da su uoči meča dobijali ponude da prodaju utakmicu.

Trener Jajčana Mato Neretljak jedan od prozvanih u cijeloj priči samo za SportSport.ba pristao je dati svoj komentar na optužbe iz Olimpika.

"Pogledajte u moju karijeru od kada sam postao igrač do danas da li imam mrlju. Davati pažnju nekim ljudima i ulaziti u rasprave i svađe, to mi u životu zaista ne treba. Olimpik je imao penal u 90. minuti u gostima, šta trebam dalje pričati. Video snimak će najbolje pokazati šta se na kraju sve dešavalo", kazao je Neretljak. 

Neretljak je u Metalleghe BSI stigao iz HNK Orašje, te je za vrlo kratko vrijeme napravio mnogo dobrog u ovom klubu. Ovaj nekadašnji reprezentativac Hrvatske, u svojoj igračkoj karijeri nastupao je za Osijek, Hajduk, Suwon, Omiyu, Zadar, Rijeku...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Metalleghe BSI se trenutno nalazi na čevrtom mjestu Lige za opstanak sa 29 osvojenih bodova, dok je Olimpik šestoplasirani sa 22 i jednom nogom se već nalazi u nižem rangu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi