Neretljak odredio plan priprema Metalleghea

Jajčani startaju 13. januara

Neretljak odredio plan priprema Metalleghea

Samir Mlaćo

Nogometaši Metalleghea sa pripremama će početi 13. januara, kada je u Jajcu zakazano okupljanje igrača.

 Prvih dana u planu su testiranja i liječnički pregledi, a potom treninzi vjerovatno u Krupi na Vrbasu do 29. januara, te odigravanje dva test meča.

"Od 30. januara do 11. februara planiramo boraviti u Čitluku gdje ćemo odigrati i četiri test utakmice. Promjena u momčadi će sigurno biti. Tražimo kvalitetne igrače koji su željni dokazivanja i velikog odricanja za konačni uspjeh, opstanak u Premijer ligi", istakao je trener Jajčana Mato Neretljak.

Iako je Metalleghe BSI debitant i sve svoje mečeve igra kao gost, Neretljak je optimista.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Klub je u velikom usponu, dobro organiziran i što je najvažnije na zdravim nogama. Radi se korak po korak i sve ide uzlaznom putanjom. Znamo da nas čeka velika borba za svaki bod do posljednjeg kola. Uz kvalitetne pripreme i nadu da će nas zaobići ozljede, imamo velike šanse da i sljedeću sezonu igramo u Premijer ligi i u to vjerujemo", dodao je Neretljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi