Neretljak otpisao četvoricu igrača

Jajčani otišli na zimsku pauzu

Neretljak otpisao četvoricu igrača

Samir Mlaćo

NK Metalleghe će na zimsku pauzu sa desetog mjesta BH Telecom Premijer lige naše zemlje,  a mir pred pauzu Jajčanima je donijela pobjeda nad Olimpicom (2:0) u 18 kolu.

Dan nakon te utakmice popularni Kraljevi otišli su na odmor, a na zajedničkoj večeri šef stručnog štaba ovog tima Mato Neretljak upoznao  je igrače da će pripreme početi početkom januara naredne godine.

Neretljak je također saopštio četvorici igrača: Elvisu Bibiću, Nebojši Popoviću, Vernesu Selimoviću i Dušku Sakanu da više nisu članovi kluba, dok je ugovor istekao Ahmedu Opardiji, te isti neće biti produžen. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Metalleghea je saopšteno da će sigurno biti pojačanja u narednom periodu, a na proljeće će Jajčani drugi dio sezone otvoriti domaćim susretom protiv Širokog Brijega. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi