Nermin Džanić igrače FK Seona proziva 10. februara
U pauzi između dvije polusezone uprava Seone fokusirala se na uređenje infrastrukture stadiona kao i sređivanja unutarnjih radova na novim svlačionicama.

Poznat datum početka priprema

Nermin Džanić igrače FK Seona proziva 10. februara

Esmer Oštraković

Trener FK Seona, Nermin Džanić, zakazao je početak priprema svoje ekipe za 10. februar.

Ekipa Seone nakon prvog dijela sezone nalazi se na jako dobrom 8. mjestu na tabeli, a sigurno je da će u drugom dijelu sezone pokušati ostvariti još bolji plasman.

Seona je već dogovorila tri pojačanja a u pregovorima su sa još nekoliko igrača ali čelni ljudi ovog kluba još uvijek ne žele da izlaze u javnost sa imenima igrača.

Također u pauzi između dvije polusezone uprava Seone fokusirala se na uređenje infrastrukture stadiona kao i sređivanja unutarnjih radova na novim svlačionicama.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Drugi dio sezone Seona će otvoriti na gostovanju kod Lokomotive iz Miričine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi