Neslavan početak Darija Benedetta u Marseilleu

Promašio penal

Neslavan početak Darija Benedetta u Marseilleu

E. Škorić

Argentinski reprezentativac Dario Benedetto ovog ljeta je iz Boce prešao u Marseille.

Benedetto je debitovao u 0:2 porazu od Reimsa kada je odigrao samo 18 minuta, a danas je dobio priliku u Nantesu od prve minute.

Međutim, nije se proslavio. Imao je priliku da na teškom gostovanju svom timu donese vodstvo, ali je u 31. minuti katastrofalno izveo penal.

Šutirao je visoko preko gola, pa ako do kraja meča ne zabije gol i Marseille ne pobijedi, bit će tragičar.

Top Komentari

Mele
Otkud ovaj prevarant na ovom portalu, brisite ga hebo ga onaj ko ga napravi...
0 0
hyl92883
To je trenutno najbolji posao koji Google plaća. Prvog mjeseca sam primio 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam kući ponudio najmanje 7645 do 9264 eura sedmično. Ne mogu da verujem koliko je lako jednom isproban. ------- >>>>> WebJob33.COM
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi