15

Komentari (15)

ISTINA
Ovo.je strašno,ova uprava se za****va sa Slobodom.
Bosnian King
Koji as, sa stekom cigara.
Chupy
Ovaj nit je bio igrac kakav a jos manje trener.
Fce
Svake godine Slobodine ambicije su da ostanu u premijer ligi haha
Terminator
E sad ste stvarno putnici u niži rang,a vratiti se uskoro nećete.Bankrot
K79
Pa sta si ti mislio da ce poslije Milenka dovesti Musemica !? Pa jedino za Gradu i imaju para tj radit ce za topli obrok
rehaTZ
E MOJA SLOBODO
mirza24
gahahahahahaha nije moguce da ce cickovo ulje biti trener . Nazalost ispadamo ko cep sa cickovim i gradom
Emir.D
Drug moj nemaš ti pojma . Ili si balavac ili običan konj. Grado je dijete Tuzle i dijete slobode i vrijeme je bilo da neko dodje ko slobodu voli i ko za slobodu zivi
elvirbaljic
E jbg drug, jel stvarno mislis to sto si napisao? Zar vjerujes da grado moze pomoci Slobodi u ovoj situaciji! Grado je tu reda radi, cickovi ulje ce da vodi glavnu rijec, mislim da je Sloboda tek sad u teskoj situaciji.
Emir.D
Elvire baljicu gradu znam od kako znam za sebe, i vjeruj mi da je grado ****vao mater seljacima još kad je kao igrač u slobodi bio, Neda se on za****vat i pošten je i treba mu dati šansu ..
elvirbaljic
Gradu znam igrao sam zajedo snjim..Nisam rekao nista lose za njega, ali, niti je dovoljno iskusan i uvjeren sam da u ovom trenutku nije pravo rjesenje za Slobodu..Nije grado los, ali je okruzenje oko njega prelose...po mom misljenju Spaha je za njega ferguson, ali eto Spaha svjestan situacije i svega ne trci..
elvirbaljic
Usput i Milenko je dobar, iz carsije, voli Slobodu ali neuradi nista!
Bosnian King
Nek je vama Baljic dobra donijeo.
elvirbaljic
Pa nemogi reci da nije, dva boda za Sarajevom nebih rekao da je lose..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.