Nesretni Arsenalov golman nakon sinoćnje bruke deaktivirao profil na Twitteru

Nije želio čitati sve te komentare

Nesretni Arsenalov golman nakon sinoćnje bruke deaktivirao profil na Twitteru

E. Škorić

Alex Runarsson dobio je priliku sinoć na golu u utakmici Liga kupa između njegovog Arsenala i Manchester Cityja.

Arsenal je poražen s 4:1, a gol za 2:1 u korist Cityja postigao je Riyad Mahrez iz slobodnjaka i to nakon amaterske greške Runarssona.

Nakon toga, Islanđanin je od muke deaktivirao svoj profil na Twitteru, vjerovatno kako bi spriječio "razapinjanje" koje je uveliko trajalo dok se utakmica još i igrala.

"Ovo je užasan trenutak za Runarssona, ali zajedno pobjeđujemo i gubimo. Odlučili smo mu večeras dati šansu da brani i to je to. Svi smo odgovorni na kraju", poručio je menadžer Arsenala Mikel Arteta.

Amatersku grešku Runarssona pogledajte OVDJE.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Celtic
Pa šta će jadan malac, nije on kriv, pa da im brani Iker Casillas ništa bolje ne bi bilo. Nabacali nekih crnaca i igrača bez mozga i misle mogu nešto napraviti.
5 0
NKZ1922
Zato jer su Arsenalovi navijaci debilcine. Samo traze zrtveno jagnje na koje mogu sve svaliti. Malac im je kriv sto igraju totalni antifudbal, sto im je menadzer davno izgubio kompas (sto dokazuju i njegove izjave). Bitno je da Aubameyangu sisaju prangiju i svrsavaju kad god ovaj objavi nesto na instagramu. Svrsavali bi i kad zabije koji gol tu i tamo, mada se to bas rijetko desava
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi