3

Komentari (3)

Penderinos
Funfact : svaka odigrana utakmica za Arsenal skraćuje ti zivot za 90 min.
NKZ1922
Zato jer su Arsenalovi navijaci debilcine. Samo traze zrtveno jagnje na koje mogu sve svaliti. Malac im je kriv sto igraju totalni antifudbal, sto im je menadzer davno izgubio kompas (sto dokazuju i njegove izjave). Bitno je da Aubameyangu sisaju prangiju i svrsavaju kad god ovaj objavi nesto na instagramu. Svrsavali bi i kad zabije koji gol tu i tamo, mada se to bas rijetko desava
Celtic
Pa šta će jadan malac, nije on kriv, pa da im brani Iker Casillas ništa bolje ne bi bilo. Nabacali nekih crnaca i igrača bez mozga i misle mogu nešto napraviti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.