Nesta: Novinari su požurili da sahrane Milan

Legenda Milana vjeruje da njegov bivši klub može do titule

Nesta: Novinari su požurili da sahrane Milan

Nesta trenutno igra za kanadski Montreal koji se takmiči u MLS ligi. Uvjerena je legenda Milana da njegov bivši klub može napraviti iskorak u ovoj sezoni. 

Nesta vjeruje da tim u kojem je proveo deceniju fudbalske karijere nije izgubio šanse za titulu:

 

"Novinari su požurili da pripreme sahranu Milana. Kako objašnjavam njihovu krizu? Ne znam. Dosta dobrih igrača je napustilo klub, ali neće im trebati mnogo da se oporave. Oni su dobar tim i imaju mentalitet da se vrate. Gledajte ih kako se penju na tabeli. Prerano je govoriti da će se za titulu boriti samo Inter i Juventus. Obećavam vam, na kraju sezone moji bivši suigrači će biti na vrhu."

 

Pružio je Nesta podršku i treneru Allegriju koji je na udaru zbog loših rezultata:

 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Allegri će preživjeti ovo na klupi Milana, to je sigurno. On ima sreće da Milan nije poznat u historiji kao klub koji okreće leđa svojim trenerima. On je dobar čovjek i dobar trener, mislim da će sve biti uredu," završio je Nesta.  

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.