Nestašni Kukoč ponovo u 'starom jatu'?

Dođe li on, neće biti dosadno susjedima

Nestašni Kukoč ponovo u 'starom jatu'?

Nestašni hrvatski fudbaler Tonći Kukoč, koji je doskora nosio dres aktuelnog bh. prvaka Zrinjskog, mogao bi ponovo promijeniti klub.

Kukoč se nakon avanture u Zrinjskom skrasio u Mađarskoj, gdje je zimus potpisao ugovor sa Honvedom, no nije isključeno da napusti klub iz Budimpešte i vrati se u 'staro jato'.

Hrvatski mediji pišu kako je Kukoč ponuđen Hajduku, u kojem je ujedno i započeo svoju karijeru, no posljednju riječ oko njegovog dolaska će dati sportski direktor Saša Bjelanović i trener Željko Kopić.

Za sebe je Kukoč u prošlosti volio otvoreno kazati kako je "najbolji lijevi bek bugarske lige" u doba kada je igrao za CSKA iz Sofije, a ukoliko se sada vrati u Hajduk, zasigurno neće biti dosadno Splićanima.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Posljednji put Kukoč je Hajdukov dres nosio 2013. godine, kada je napravio prvi inostrani angažman prelaskom u italijansku Bresciju. Kroz karijeru je kasnije još igrao za CSKA, Livorno, Como, Zrinjski i Honved.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti