Zašto je tekući Mundijal nepotpun, krnji

Nešto je truhlo u državi ruskoj?

13

Komentari (13)

PeppermintSA
Još jedna idiotska kolumna Don Čulića. Analfabet napiše idiotski uvod i s njim završi tzv. kolumnu. Ovo ne bi dobilo prolaznu ocjenu i da je pisani zadatak iz 7. razreda osnovne.
glad
Ne slušaj ih, kralju. Objavljuj kolumne svaki dan, sad u inat dušmanima..
IzgubljeniSlon
Možda nije najbolji novinar, ali zato ni kolumnu ne zna napisati.
alemko
stvarno se ovaj momak izdvaja u kolumnama .. svaka je glupa .. i zaista nikad ne gledam autora... ali svaki put kad mi se nesto zgadilo bio je isti .. -.' zasto ?
mirso123
brukas se drug
RD187
Nesto je truhlo i na ovom portalu. Tvoje kolumne.
kingkong1
danas je sve rezultat. dobro zapazanje i slszem se. nekada smo vise uzivali ali majka svih majki je rezultat.
Nuksi
Nemaš potrebe da prenosiš i namećeš nama čitaocima svoje subjektivno mišljenje, meni se baš ovo SP dopada više nego bilo koje drugo prije, a znamo i da na ovom prvenstvu nije završila ni jedna utakmica 0-0. Tako da od onih utakmica S. Arabija-Egipat, Tunis-Panama pa do ovih Španija-Portugal, Francuska-Argentina imalo se šta itekako vidjeti.....
SG87
Fudbal se igra sve više taktički, a ljepotu ostaviti sa strane treba. Švedska igra odlično na rezultat kao uostalom i Rusija i to je jedino na kraju bitno - rezultat. Kome se gledaju atraktivni driblinzi ima Copa America pa nek gleda. Na Svjetskom prvenstvu, koje je najjače takmičenje, pobjeđuje se taktikom, a ne kvalitetom pojedinaca ili nekim atraktivnim driblinzima.
gerilac
Potpuno subjektivno vidjenje ...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.