Nešto ovdje opasno ne štima! Tri autogola u razmaku od 30 minuta, dva postigao isti igrač
Mena je postigao dva autogola na ovoj utakmici

Nesvakidašnja situacija na utakmici Cope Libertadores

Nešto ovdje opasno ne štima! Tri autogola u razmaku od 30 minuta, dva postigao isti igrač

S. Pašalić

Na utakmici Cope Libertadores koja je odigrana prošle noći viđena je pomalo čudna situacija.

San Jose je na svom terenu ugostio ekipu LDU Quita i odigrao 3:3, a utakmica je donijela mnogo uzbuđenja, dobrih poteza, ali i čudnih a možda malo i sumnjivih situacija.

Poveli su gosti u 25. minuti golom Anangonoa, da bi već u 30. minuti domaći izjednačili golom Saucedoa, a onda je uslijedio jako čuden period utakmice u kojem su viđena tri autogola zaredom.

Prvo je Mena u 40. minuti pogodio svoju mrežu i gosti su poveli sa 2:1. U 69. minuti Mena je nakon katastrofalne greške postigao svoj drugi autogol na ovoj utakmici.

Samo dvije minute kasnije viđen je i treći autogol, a postigao ga je igrač gostiju Cruz za 3:2. Ramallo je u 77. minuti postavio konačnih 3:3 jednim 'normalnim' golom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti