Nestorović: Ko god izađe na teren, dat će svoj maksimum

Zvijezda 09 oslabljena dočekuje Široki Brijeg

Nestorović: Ko god izađe na teren, dat će svoj maksimum

Naredno kolo Premijer lige BiH za fudbalere Zvijezde 09 donosi meč protiv Širokog Brijega.

Tim iz Etno selo Stanišići će protiv Širokog Brijega biti oslabljen neigranjem četvorice igrača, međutim trener Darko Nestorović vjeruje da će oni koji dobiju šansu dati sve od sebe, te da će njegov tim imati razloga za slavlje.

Čeka nas izuzetno teška i zahtjevna utakmica protiv odlične ekipe Širokog Brijega. Oni su su svoju snagu pokazali i utakmicom protiv Zrinjskog i sada u Kupu protiv Borca. Radi se o jednoj dobroj ekipi, koja zna da igra fudbal, koja je još bolja nego prošle godine. Doveli su dosta pojačanja, dorbih igrača na mjestima koja su im bila deficitarna i mogu ih samo pohvaliti", rekao je Nestorović i dodao:

"Što se nas tiče, imat ćemo kadrovskih problema, jer nas je ovaj bod u Krupi skupo koštao. Ostali bez četiri igrača, a u protokolu neće biti Mehmedagić, Vojinović, Filipović i Bašanović, što zbog suspenzije, što zbog povrede. Međutim, koga nema bez njega se mora i može i ko god izađe na teren dat će svoj maksimum da bismo mi to odradili kako treba i da bismo mi bili zadovoljniji nakon meča, nego igrači i stručni štab Širokog Brijega."

Meč između Zvijezde 09 i Širokog Briijega se igra sutra s početkom u 15:00 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi