Nestorović razočaran: Dešavale su se nefudbalske stvari, ali igrači su izdržali sve!

Zvijezda 09 do boda u Krupi

Nestorović razočaran: Dešavale su se nefudbalske stvari, ali igrači su izdržali sve!

S. Mlaćo

Zvijezda 09 je jučer došla do boda u Krupi. Bilo je 1:1, te gosti siguno mogu biti zadovoljni. Sada se nalaze na devetom mjestu sa 22 osvojena boda.

Svoje viđenje za službenu stranicu Zvijezde 09 dao je i Darko Nestorović.

"Šta reći nakon ovakve utakmice?! Bilo je mnogo toga nefudbalskog. Igrači su izdržali sve, odradili utakmicu jako korektno. Na kraju smo mogli doći do pobjede, imali smo tri šanse, gdje smo bili sami ispred golmana Krupe, međutim, golman Krupe odlično je odradio posao i sačuo svoju ekipu od poraza", kazao je Nestorović.

No tu na nije stao Nestorović koji je očigledno bio razočaran suđenjem.

"Šta reći kada jedna ekipa ima 30 skraćenih slobodnjaka sa 16 metara. Kada jedna ekipa igra cijelo drugo poluvrijeme sa igračem više, kada jedna ekipa ima penal i ne pobijedi tu utakmicu, onda vam je sve jasno šta je bilo i kako je bilo na utakmici".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čestitam našim igračima, prije svega na psihološkom planu jer su izdržali sve to, a takođe čestitam na dobroj igri koju su pružili svih 90 minuta utakmice“, zaključio je Nestorović.

Zvijezda 09 u narednom kolu igra protiv Širokog Brijega u Ugljeviku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti