Nestorović: Mogli smo proći bolje, ali i lošije

Selektor U21 reprezentacije

Nestorović: Mogli smo proći bolje, ali i lošije

U sjedištu UEFA u Nyonu danas je obavljan žrijeb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo „U-21“ reprezentacija koje će biti održano u Italiji 2019. godine.

Mlada reprezentacija BiH smještena je u grupu 8 gdje će za protivnike imati Lihtenštajn, Vels, Rumuniju, Švajcarsku i Porugal. Žrijeb je za zvaničnu stranicu N/FSBiH prokomentarisao selektor Darko Nestorović. 

„Mogli smo proći bolje, ali i lošije. U svakom slučaju grupa nije toliko jaka kao u prošlim kvalifikacijama, ali jeste kvalitetna. Portugal je odličan tim, sa Švajcarskom smo se sastajali i u prethodnom ciklusu i nismo uopšte loše odigrali, pogotovo na Grbavici. Rumunija je takođe kvalitetna. Pred nama nije lak zadatak, ali daćemo sve od sebe za što bolji rezultat", kazao je Nestorović. 

Kvalifikacije počinju 20. marta ove godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi