Vojnović: Možemo do bodova protiv Krupe

Defanzivac Zvijezde 09 za SportSport.ba

Vojnović: Možemo do bodova protiv Krupe

S. Mlaćo

Osmo mjesto djeluje kao sigurno mjesto za Zvijezdu 09 kada je opstanak u pitanju, ali daleko od toga da u Etno Selu Stanišići nisu spremni za izazove koji ih očekuju u nastavku Premijer lige.

Osmo mjesto djeluje kao sigurno mjesto za Zvijezdu 09 kada je opstanak u pitanju, ali daleko od toga da u Etno Selu Stanišići nisu spremni za izazove koji ih očekuju.

Prvi će već u subotu biti FK Krupa, direktni rival u borbi za opstanak.

"U Krupu na Vrbasu idemo da ostvarimo povoljan rezultat. Mislim da možemo do bodova. Sigurno će biti teška utakmica, i mi i Krupa se borimo za opstanak, tako da ulazimo u taj meč maksimalno motivisani. Daćemo sve od sebe da se vratimo kući neporaženi", kaže za SportSport.ba defanzivac FK Zvijezda 09 Aleksandar Vojnović (22).

Zvijezda 09 nakon 19. kola na svom kontu ima 21 osvojen bod. U Zvijezdi 09 vlada pozitivna atmosfera i svi vjeruju u opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Biće teško. Proljeće je uvijek teže od jeseni, ali imamo kvalitet da izborimo opstanak", dodao je Vojnović.

Zvijezda 09 nakon duela u Krupi na svom terenu dočekati Široki Brijeg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi