Nestorović saopštio spisak U-21 reprezentativaca

Za duele sa Amerikom i Turskom

Nestorović saopštio spisak U-21 reprezentativaca

Pored Mehmeda Baždarevića, na današnjoj press-konferenciji u hotelu Europa spisak je objavio i selektor U-21 reprezentacije, Darko Nestorović.

Na njegovom spisku se nalaze:

Golmani: Kenan Pirić, Vedran Kjosevski i Nemanja Trkulja.

Odbrana: Jozo Špikić, Renato Gojković, Luka Miletić, Miloš Šatara, Kerim Memija, Adis Omerbašić, Alem Merajić i Dženan Bureković.

Vezni red: Damir Sadiković, Andrej Modić, Samir Radovac, Branimir Odak, Fedor Predragović, Nikola Jelisić, Josip Ćorluka, Omar Marković, Haris Hajradinović, Semir Musić i Amar Rahmanović.

Napad: Riad Bajić, Armin Hodžić i Smail Prevljak.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

U-21 reprezentacija će se okupiti 23. marta u Vogošći, a protivnici će im biti U-23 selekcija Sjedinjenih Američkih Država, te U-21 reprezentacija Turske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.