Nestorović: Zrinjski je izašao visoko i to smo iskoristili
Tim koji domaće utakmie igra u Ugljeviku upisao je četiri vezane pobjede

Nakon velike pobjede nad Zrinjskim

Nestorović: Zrinjski je izašao visoko i to smo iskoristili

S. Mlaćo

Darko Nestorović je odnio novu veliku pobjedu na klupu Zvijezde 09. Tim iz Etno sela Stanišići u subotu je pred svojim navijačima savladao aktuelnog prvaka Zrinjski 1:0.

Bila je to četvrta vezana pobjeda Zvijezde 09 koja je tako pobjegla iz opasne zone.

"Čestitam mojim igračima, ali i igračima Zrinjski. Kako smo mi pobijedili, tako su mogli i oni. Raduje me da smo vidjela kvalitet nogomet, mi smo čekali svoj trenutak i dočekali. Zrinjski se otvorio u drugom dijelu i krenuo na sve ili ništa. Njima su značila samo tri boda, te je nama to pomoglo kada su izašli visoko. Čestitam Sliškoviću na dobro ukomponovanoj ekipi, jer se malo ko naigrao protiv Zrinjskog. Ne mislim da nas više podcjenjuju nakon četiri vezane pobjede, rastemo iz utakmice u utakmicu i svaku utakmicu možemo očekivati sve bolje i bolje", kazao je šef struke Zvijezde 09 Darko Nestorović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi