"Pobjede nad Željom i Zrinjskim su veliki uspjeh za nas"
Tim iz Etno sela Stanišići igra sjajno u posljednja četiri kola. Niže pobjede i gazi ka sredini tablice Premijer lige

Mahmutović junak Zvijezde 09

"Pobjede nad Željom i Zrinjskim su veliki uspjeh za nas"

S. Mlaćo

Zvijezda 09 je u subotu napravila veliko iznenađenje i stigla do četvrte uzastopne pobjede. Tim koji domaće utakmice igra u Ugljeviku ugostio aktuelnog prvaka Zrinjskog i slavio sa minimalnih 1:0. 

Bila je to zanimljiva utakmica, ali činilo se da neće biti pogodaka. Međutim, pred sami kraj sjajan ubačaj sa desne strane koristi Selmir Mahmutović i donosi važna tri boda svom timu.

"Radili smo protekleu sedmicu dobro i očekivali smo pozitivan rezultat. Radimo dobro na treninzima i rezultat naravno dođe. Drago mi je što smo savladali Željezničar i Zrinjski, to je veliki uspjeh za ovaj klub",kazao je Mahmutović.

"Kako je došao novi šef stvarno radimo dobro. Analiziramo protivnika, te se tako i prilagođavamo na terenu", dodao je junak nove Zvijezdine pobjede.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Priliku za novu pobjedu Zvijezda 09 će imati na svom terenu protiv Čelika već u narednu subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije