36

Komentari (36)

rodjak
Ja ne znam sto ovi retardinjosi iz drugih timova dolaze na nase teme i komentarisu nas tim,imate brate vase timove idite tamo i komentarisite i malo povecajte popularnost svoga tima .Po komentarima(ili pozitivnih ili negativnih) ljudi koji navijaju za druge timove se vidi da Velez privlaci veliku paznju BiH publike,recimo zrinjski moze biti prvak 100 puta koga libo racqu za njima,ko da su nekome interesantni.A ovaj ko fol iz Gorzada ili ovi neki ko navodno robijasi ili manijaci ,to su sve ubaceni elementi da zamute stvari izmedju klubova,ili su bas neki retardinjosi otpadnici od navijaca svojih klubova.Pravi navijaci Celika,Zelje i ostalih se stide ovih retardinjosa i govore da ne pripadaju njima
*p!p!t@*
Da Bog da nam se svi sklanjali kao TOŠK danas! Jebem vam mater ljubomornu! MUSVDG
Aduka
Skratiste mi zivot pet godina al bravo momci ;)
Mica
Gazimosve nece olimpik djsbsim savez dabogdase rsspadali svi od raka
Rodjeni1985
i dalje LIDER FK VELEZ! bravoooooooooooooooooo ;)
razdeGo9
Ofirno i jadno od strane vrapcicki pickica a i tesanjski
Honduras
posto_patlidzan
Jesi li ti gledao utakmicu i patio? Zašto uopšte živiš mazlume jedan. Velež borbenošću, karakterom i igrom do pobjede. FORZA VELEŽ!!!
velez mo
ODBRANA U PRVOM KATASTROFA,PRIMITI ONAKVE GOLOVE NEBI DA SI SKUPIO PENZIONERE SA CESTE,DOBRO JE PA IMAMO KVALITETAN NAPAD,IBRO DOBRO SE ZAMISLI O OVOJ ODBRANI OVO OVAKO NEIDE,POZDRAV TOSK-U,TESNJU, ATOMCIMA HVALA VAM PRIJATELJI NA TRANSPARENTU,VI STE JAKO OZBILJNA EKIPA I AKOBOGDA DOGODINE STE GLAVNI ZA ULAZAK U PREMIER LIGU,SRETNO PRIJATELJI I SVE NAJBOLJE
velez mo
GORAZDE,MRS SELJACINO U STO PICAKA MATERINI
Grohot
nije ovaj gorazda u zivotu vidio
Babuka
Jaro moj ti prvo nauci pravopis i gramatiku maternjeg jezika, pa onda pricaj o fudbalu.
*p!p!t@*
Imamo jednog stopera i jednog beka i tako se čitavu sezonu branimo...
velez mo
VIDIO JE SVOJU MAJKU STO JE JEBE PO CITAV DAN,JEBO SEBI MATER IDI KOMENTARISI GORAZDE,PRCIO SVU FAMILIJU
Grohot
ne lozite se tako olako, ima ih sto koske bacaju 100% ne zadajite se na gluposti
starmac
Slazem se.Dosad najbolja ekipa koja je igrala sa Velezom.Takode mislim da su jaki i zelim im sve najbolje i da dogodine budu prvi i udu u Premier ligu.Mostar u srcu Velez do groba.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.