5

Komentari (5)

Keno
borac smece od kluba
Mazi
BN78
Govno jedno ti si razočaran!?Mislio sam da debilniji golman od Lučića ne može zaigrati za Radnik,ali je Kozić uspio nsdmašiti ovoga samo u roku od mjesec dana,pustiš Hadžića,a dovedeš Zukića.Ajde ti i Krle i ekipa marš iz kluba ,pa da dodje čovjek koji će uložiti svoje pare u klub i uzeti titulu ove kukuruz lige.Krbanjević za predsednika kluba,a Krstajić sa tobom Žile u Rogaticu da preuzmete Stakorinu.
Rajvosa75
Vidis da ste vi iz Bn seljačine i uhljepi ko sto si ti .. e ču šta nam reče ko da raja ovdje na portalu nema pojma ?! Bili ste nadomak ispadanja i kuburili svaku godinu ostavili ste iza sebe pustoš u kasi kluba , pa ste izmolili Krstajica da vas spasava sve vam živo poplaćo uveo red u klub , uveo u Evropu i svi fakat znaku za taj vas mali klub a sad kad vas je izvadio iz govana vi idioti biste opet da uzimate lovu hahahha mamu ti jebem pokvarenu ti si jedan običan klošar za sitne interese ,tako pišeš o ljudima . A taj Žižović vam je trener koji je uzeo najvise uspjeha u istoriji kluba i to kao ovito mlad i onda i tu nesto pričaš . Poklopi se u misju rupu kad ovo pišeš za flašu pive. Te koje pominješ da bi nesto napravili.. pa sto ne napravise ranije imali su priliku a najsmjesnije kad kazes da ce neko uloziti pare . Vi klošari samo uzimate gdje god možete.
Benjamingst
Radnik jos da ispadne iz lige bilo bi svima bolje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.