Nestvarne scene u Humskoj: Preko 20.000 djece večeras bodi Partizan

Igraju protiv AZ Alkmaara

Nestvarne scene u Humskoj: Preko 20.000 djece večeras bodi Partizan

E. Čaušević

Fudbaleri Partizana večeras igraju na svom terenu protiv AZ Almaara meč prvog kola grupne faze Evropske lige.

Partizan je ponovo uspio da izbori plasman u grupnu fazu Evropske lige i sigurno da žele ostaviti što bolji utisak. No, pred meč protiv Alkmaara UEFA je kaznila Partizan da igraju bez podrške navijača.

Naime, iz UEFA-e su objasnili da na stadion Partizana na večerašnji meč mogu samo ući navijači mlađi od 14 godina. Ipak, sigurno da niko nije očekivao da će na stadionu biti preko 20.000 djece.

U saradnji sa raznim školama iz cijele Srbije u Partizanu su napravili fantastičan potez i omogućili djeci da bodre svoj klub. Prema informacijama iz Beograda na stadionu se nalazi preko 20.000 djece što je zaista za svaku pohvalu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Promo

Top Komentari

Benjamingst
Buducnost je to... djeca su bogastvo!!!
4 2
DobarDan
Hajd lijepo je nesto dobro i od njih cut.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti