Prva ponuda Reala za Hazarda
Foto: EPA

Nude ogromnu cifru

Prva ponuda Reala za Hazarda

M. Šljivak

Madridski Real spremio je prvu ponudu za zvijezdu londonskog Chelseaja Edena Hazarda.

Za usluge 26-godišnjeg Belgijanca Kraljevi su spremili početnu cifru od 135 miliona eura što je ponuda koja će otići put Londona i Stamford Bridgea.

Hazard je odavno želja Reala. Belgijanac je odlučio da odbije novi ugovor kojeg mu je aktuelni engleski prvak ponudio i to je bila jasna poruka da želi napustiti redove Plavaca.

Cifra od 135 miliona eura je prva koju će Real ponuditi. Čeka se odgovor Chelseaja koji će vjerovatno tražiti desetak miliona eura više, jer je Belgijanac vezan ugovorom do 2020. godine.

Eden Hazard je član londonskog tima postao 2012. godine. Tada je Plavce izabrao ispred Reala i nije pogriješio. U Chelseaju je stekao ogromnu reputaciju, a odigrao je 274 utakmice i postigao je 80 golova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove sezone odigrao je već 26 utakmica i upisao je osam golova i osam asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi