Nesuđeni napadač Želje izbačen iz kluba

Problematični Sandro Gotal

Nesuđeni napadač Želje izbačen iz kluba

Hrvatski napadač Sandro Gotal, koji odranije važi za veoma problematičnog fudbalera, neslavno je okončao svoju kratku epizodu u Istri.

Nakon što je, iz samo njemu znanih razloga, u posljednji trenutak odbio ponudu kluba sa Grbavice, Gotal je 'skrenuo' u komšiluk i skrasio se u Puli. Prema pisanju hrvatskih medija, danas je odstranjen iz tima i vjerovatno se više neće vraćati.

Razlog zbog kojeg je Gotal izbačen iz kluba je, pogađajte, nedisciplina. Nije navedeno šta je kontroverzni hrvatski napadač konkretno uradio, ali je trener Istre Darko Raić Sudar potvrdio da ovaj fudbaler više ne stanuje na Aldo Drosini.

"Nije prvi put da Gotal iskače iz okvira ponašanja i to neće dalje tako ići", kratak je bio trener hrvatskog prvoligaša, koji ove sezone grca u problemima.

Fudbaleri Istre su frustrirani teškom situacijom i problemima zbog neisplaćenih plata, a vjerovatno je i to jedan od razloga zbog kojih je Gotal napravio incident.

Sandro Gotal je ove sezone nastupio na samo dvije utakmice u HNL-u a ukupno je na terenu proveo skromnih 167 minuta. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti