Nesuđeni trener Željezničara akter najvulgarnije press konferencije ikada

Lalatović izgubio živce

Nesuđeni trener Željezničara akter najvulgarnije press konferencije ikada

Danas je u Kruševcu odigran posljednji meč jesenjeg dijela sezone u srbijanskoj Superligi, koji će se najviše pamtiti po nesvakidašnjim zbivanjima sa konferencije za medije nakon meča.

Glavni akter bio je trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović, koji je tokom utakmice protiv Napretka iz Kruševca, tima kojeg je nekada trenirao, skrenuo pažnju na sebe pokazavši srednji prst prema loži na stadionu.

Na startu press konferencije uslijedilo je pitanje za Lalatovića, kojeg je gospođa iz PR službe Napretka upitala kome je tačno pokazao srednji prst, na šta joj je Nenad odgovorio: "Jesi li mi ti psovala dijete?".

Odjednom se u priču uključio i navijač Napretka, kojem ne bi trebalo biti mjesto u press sali, a on je dobacio Lalatoviću da mu je on psovao nakon čega je uslijedio opšti šou.

Lalatović, koji se jedno vrijeme povezivao i sa preuzimanjem sarajevskog Željezničara, je uz salve psovki i uvreda navijača nazvao huliganom, nakon čega je počeo napadati osoblje Napretka zbog toga što su ga pustili na konferenciju, na šta su se domaćini pravdali riječima da je konferencija otvorenog tipa.

Priča je otišla daleko, pa je Lalatović 'opleo' po gospođi pored njega rekavši da se "i ona prodala za 500 eura", da ga je razočarala i da mu se ne obraća jer lično poznaje njegovu suprugu, koja mu je rodila troje djece baš u Kruševcu, u kojem je danas gostovao.

Trener napretka Milorad Kosanović je sve vrijeme pokušavao smiriti Nenada Lalatovića, ali u tome nije uspio.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Bilo je tu još svega, ali jednostavno Lalatovićeve riječi nisu za citiranje.

Top Komentari

Prazina
Svaka čast Nešo, samo udri po bitangama
154 3
redbull
Kod ovih srba gori cirkus nego kod nas, haha.
97 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi