24

Komentari (24)

krems_krems12
Najprije ce biti da je izasao zbog lose igre...
ArminArmindelaa234
Momak je povrijedjen bio pred tekmu cijelu sedmicu usao povrijedjen osim vidio da ne moze odigrati i zamijenio ga da ne bi se pogorsalo sta je tu sporno?
Fcs
I nije povrijeđen mogao još 3 minute izgurati. Inače je Amaw stručnjak za otkrivanje mladih talenata, Džeku je on otkrio, rekao da se jedva kutarisao "kloca"...
kiki
Amar ga otkrio i prebacio iz juniora u prvi tim i nikad ga on nije nazvao klocem nego navijaci....papcino jedna mahalska ne lazi vise
Opijum
Pusti pitarskog snoba sta ono zna..
Fcs
Sucro
Inače dobra izmjena za samopouzdanje mladog igrača. Psihološki, nema šta...
kiki
to psiholog nek si nam reko.Nekad su treneri samarali mlade igrace,zato su i valjali.Ova danas razmazena derista odigraju jednu utakmicu da valja i odma konta igracina.
Opijum
Da si gledo utakmicu i da iole malo kontas ovu igru ne bi lupao takve gluposti. Priznaj da nisi ni gledo samo da ti je napisat kakvu glupost, ha?
Sucro
GledAo sam, hajd vozdra
Opijum
Ko i ja sinoc seherzadu.. poz
manijaci
Pa mozda djete povredu neku osjetilo kako tako mozete pricati bezveze
ryan.giggs
Morž pokazuje mišiće na djeci želje. Lijepa poruka za buduće generacije.
razdeGo9
Kakvoj djeci zelja on ga doveo prosle sezone
kiki
trebo mu je samarcinu spucat kao poruka za buduce generacije
Opijum
Jes zanimljivo komentarisat ovdje pojedinim budalama poput tebe rajane gigse. Jes gledo to tekmu pa se pravis pametan il si i ti doso napisat kakav ublehaski koment?
podstanarsalavora
E moja debilčino,uprati,slijedeću je u prvih 11 taj isti momak,ovo je samo šamar,da nije odradio zadatak kako treba
ryan.giggs
Pomokrim ti se u nik, seljačino isfrustirana.
Opijum
Ogranicen si buraz ko balkon, veze ti o fudbalu i pedagoskim metodama nemas.
forgemp
I mi tako unistavamo svoje mlade igrace i pazimo ih. Umjesto da oni budu medju glavnim, mi ih ponizavamo, dok igraju penzioneri ccc. Fujj
mosaljozemosaplavo
valjda zna Osim sta je dobro a sta ne
Opijum
Forgemp uzo da pametuje, pusti ga mosaljozemosaplavo, veze frajko nema sa zivotom.
forgemp
Fino se ti meni nagovori
Opijum
Reci mi kako su ti isti prozvani penzioneri odigrali utakmicu, i kazi mi kako ce mladi igrac biti glavni odjednom preko noci!? Nije mi jasno de objasni profesore doktore fudbala?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti