Netrpeljivost na treningu: Mourinho odbio pružiti ruku Pogbi

Puklo je...

Netrpeljivost na treningu: Mourinho odbio pružiti ruku Pogbi

Epizodi Paula Pogbe na Old Traffordu se, sudeći po onome što pišu britanski mediji, bliži kraj.

Nije tajna kako francuski nogometaš nije u najboljim odnosima s trenerom Joseom Mourinhom, a nakon što je ostao bez kapitenske trake, uslijedilo je neigranje Pogbe u eliminaciji Manchester Uniteda u Carabao Cupu od Derbyja.

Da je puklo između Pogbe i Mourinha pokazao je i jutrošnji snimak Sky Sportsa zabilježen na treningu Manchester Uniteda. Portugalski strateg je odbio da pruži ruku Pogbi, kojem očito nije oprostio što je prošlog vikenda nakon utakmice protiv Wolverhamptona iznio kritike na račun taktike.

"Jedna stvar je čista i to je jedna stvar koja se promijenila u zadnja 24 sata. Cijela situacija je sada veoma otvorena", napisao je novinar Sky Sportsa James Cooper.

Sve je izvjesnije kako će se Pogba razići sa višestrukim engleskim prvakom već na zimu, a od ranije je poznato kako u redu za njegovo dovođenje stoji Barcelona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

Saimai1316
Neka idu i jedan i drugi da vec jednom United proradi..
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi