Možde li hladnije? Pogledajte susret Neuera i Haalanda poslije utakmice

Bayern opet bolji od Borussije

Možde li hladnije? Pogledajte susret Neuera i Haalanda poslije utakmice

A. Čaušević

Erling Haaland je ponovo uspio matirati Manuera Neuera, ali to sjajnom Norvežaninu i ne vrijedi previše jer su Bavarci ponovo slavili. 

U odličnom meču na Signal Iduna Parku Klassiker je donio pet regularanih golova, a na kraju su pobjedu odnijeli gosti s 2:3.

Haaland je bio jedan od strijelaca za Borussiju kada se u finišu meča dobro snašao te u situaciji "jedan na jedan" matirao Neuera.

Inače, susret ove dvojice poslije utakmice je bio poprilično hladan. Dok su ostali igrači Bayerna i Borussije ugodno časkali, neki su se i smijali što nije bio slučaj s napadačem i golmanom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Njihov pozdrav je obavljen brzinom svjetlosti. Haaland je stajao, Neuer mu je u prolazu pružio ruku, te su razmijenili riječ ili dvije.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hakkinen
Redakcijo draga ali uz dužno poštovanje ja ovdje nisam uspio da vidim uopšte " pozdrav " pa tako da nisam ni vidio bilo šta. " brzinom svjetlosti " je fakat bilo ali ja kažem " ili sam ĆORAV " ili ovo veze nema sa naslovom. Lp
9 2
NKZ1922
.... glupog clanka
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi