Neuer o igri Bayerna: Ovo je iritantno

Bavarci jedva do pobjede

Neuer o igri Bayerna: Ovo je iritantno

Fudbaleri Bayerna puno su teže od očekivanog savladali Olympiakos na gostovanju u Pireju.

Bavarci su na kraju slavili s 3:2 i zadržali prvo mjesto u grupi, no partija koju su pokazali Kovačevi izabranici bila je suviše blijeda, opasno su 'visili' do samog finiša.

Haotična predstava razljutila je i Hasana Salihamidžića koji je kritikovao, kako trenera Niku Kovača, tako i igrače, a da Bayern ne igra dobro svjestan je i kapiten Manuel Neuer.

"Opet smo se mučili, moramo se vratiti i ponovno izgledati kao Bayern", prozvao je Neuer, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Svi moramo bolje. Problem je što svaki put moramo zabiti tri gola da bismo pobijedili, baš je iritantno da smo opet primili dva."

Pobjedom je svejedno Kovač uspio smajniti krizu koja ga je pogodila nakon poraza od Hoffenheima i remija kod Augsuburga minulog vikenda.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi