Neuer traži jedno, Bayern nudi drugo
EPA

Bliži se kraj saradnje koja traje od 2011.

Neuer traži jedno, Bayern nudi drugo

Mediji u Njemačkoj uvjereni su kako će Manuel Neuer napustiti Bayern.

Legendarnom njemačkom golmanu u ljeto 2021. godine ističe ugovor s Bayernom, ali pregovori između dvije strane su zapeli i sve je izvjesnije da će uskoro uslijediti rastanak.

Bild je prije nekoliko dana objavio kako je Neuerov agent nakon samo četiri minute napustio Bayernove prostorije, a sada je poznato i šta tačno koči pregovore između Bavaraca i njihovog kapitena.

Vodeći ljudi Bayerna navodno nude Neueru ugovor na još dvije godine, dok on želi dvije više, odnosno do 2025. godine, a uvijek pedantnim Nijemcima se ne dopada ni probijanje finansijskih gabarita koji bi se u tom slučaju dogodili.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U Bayernu se već spremaju na život bez Neuera. Nakon što su u međuvremenu potvrdili da su doveli Alexandera Nubela iz Schalkea, posljednjih dana vode pregovore i sa Marc-Andreom ter Stegenom koji je trenutno nezadovoljan svojim primanjima u Barceloni.

S druge strane, špekuliše se da će Neuer, ukoliko napusti klub, karijeru vjerovatno nastaviti u Engleskoj. Za njega je zainteresovan Chelsea.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

doa297
Ter Stegen ce zivotnu gresku napraviti ode li u Bayern
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi