Robben i Schweinsteiger treniraju s Bayernom

Online treninzi minhenskog diva

Robben i Schweinsteiger treniraju s Bayernom

Dvojica bivših fudbalera Bayerna iz Minhena Arjen Robben i Bastian Schweinsteiger pridružili su se online treninzima ovog kluba.

Podsjetimo, Bayern je prije nekoliko dana počeo s revolucionarnim treninzima preko interneta. Šef stručnog štaba Hans-Dieter Flick i kondicioni trener Holger Broich skupa preko interneta objašnjavaju fudbalerima šta žele vidjeti od njih na online treninzima, a ovakav vid treninga će sigurno dobro doći ekipi u danima kada rijetko ko u Evropi uopšte trenira.

Prvotimcima Bayerna pridružila su se i pomenuta dva bivša igrača koja očigledno žele da ostanu u dobroj formi bez obzira na to što su okončali karijere.

Njih dvojica su bili članovi generacije koja je Bayernu 2013. godine donijela za sada posljednju titulu prvaka Evrope, a Robben je tada postigao odlučujući gol protiv Dortmunda na Wembleyju.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern je prije prekida prvenstva prvi na tabeli u Bundesligi sa četiri boda više od Dortmunda i pet od Leipziga.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi