Neviđena drama u Minhenu!

Njemačka bi mogla ispasti

Neviđena drama u Minhenu!

E. Škorić

Sjajnu utakmicu 3. kola grupe F igraju Njemačka i Mađarska. Trenutno 2:1 za Mađare.

Susret na Allianz-Areni poprilično teče neočekivano. Mađari su dobrim dijelom imali vodstvo, pošto su dali gol u 11. minuti (Szalai pogodio glavom na ubačaj Sallaija).

Njemačka se patila, skoro ništa nije pokazala, a onda nakon greške mađarskog golmana u 66. minuti dolaze do izjednačenja. Hummels je glavom šutirao, a Kai Havertz loptu pospremio u prazan gol.

Samo što su Mađari krenuli s centra, ponovo su poveli. Schafer je bio strijelac i Njemačka je pred eliminacijom sa Evropskog prvenstva.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Portugal i Francuska trenutno igraju 2:2 u Budimpešti i u tom slučaju prolaze dalje te dvije reprezentacije, ali i Mađarska kao trećeplasirana ukoliko zadrži ovih 2:1.

Podsjetimo, Njemačka je u prvom kolu poražena od Francuske, da bi onda s 4:2 pobijedila Portugal, no ovo zaista niko nije očekivao.

Top Komentari

Gladbach77
Stoka sretna svabska
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi