Neviđeno poniženje za Moisea Keana u utakmici protiv Manchester Uniteda
Kean je u igru ušao u 70., a iz igre je izašao u 88. minuti

Napadač Evertona je na terenu proveo samo 18 minuta

Neviđeno poniženje za Moisea Keana u utakmici protiv Manchester Uniteda

S. Pašalić

Manchester United je danas na Old Traffordu ugostio Everton, a rezultat je na kraju glasio 1:1.

Gosti su poveli autogolom Lindelofa u 36. minuti, a tim koji vodi Ole Gunnar Solskjaer je do izjednačenja stigao u 77. minuti kada je Greenwood pogodio za 1:1.

Ipak, ovaj meč je donio i jednu zanimljivu situaciju koja se desila u samoj završnici.

Naime, trener Evertona je u 70. minuti u igru uveo Moisea Keana, ali ga je već u 88. minuti izveo iz igre, a bilo je očigledno da se ne radi o nekoj povredi.

Kean je očekivano bio frustriran ovom odlukom svog trenera pa se direktno uputio u svlačionicu, a ostaje da se vidi da li će njegov trener naknadno objasniti svoj potez.

Mladi Italijan je ovog ljeta stigao iz Juventusa u Everton za 27.5 miliona eura jer nije imao mjesto u ekipi Stare dame s obzirom da je konkurencija u napadu velika, ali se nije snašao u Engleskoj i u 13 nastupa nije postigao nijedan gol.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

BobPaisley
...uvalio im Juventus macka u vreci...mali nema pojma,a Juve ga na silu gurao prosle sezone u nebitnim utakmicama da mu dignu cijenu...majstorski potez mafijasa iz Torina.
3 0
Medo-Brundo
Pa sta je mogao toliko usr@ti za 18min
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi