Neville: Matić je savršen za United
Foto: EPA

Bivši fudbaler o Nemanji Matiću

Neville: Matić je savršen za United

S. Bošković

Bivši kapiten Manchester Uniteda Gary Neville izrazio je želju da njegov bivši tim dovede fudbalera Chelseaja Nemanju Matića. 

Kako prenose britanski mediji trener Crvenih Đavola Jose Mourinho želi da Michelu Carricku dovede partnera u zadnjem redu kako bi Paul Pogba imao više prostora prema naprijed, a za sada je prva opcija srbijanski internacionalac, Nemanja Matić. 

"Carrick je i dalje kvalitetan igrač, ali ne može svaku sedmicu igrati na visokom nivou jer mu je već 35 godina i United mora dovesti nekog ko ga može dostojno zamijeniti, a Matić je taj igrač", rekao je Neville, te dodao: 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Schneiderlin je otišao iz kluba, a Schweinsteiger nije dobio priliku. Treba vam zamjena, a Matić je taj. No, čudno mi je da ga Chelsea želi pustiti s obzirom na to da se odlično slagao s Kanteom u veznom redu", zaključio je Neville. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi