Neville objasnio koliko je potrebno Unitedu da stigne Liverpool i City i vijesti nisu dobre
Neville smatra da je potrebno četiri ili pet prelaznih rokova kako bi United bio spreman za borbu za osvajanje naslova u Premier ligi

Bivši igrač Manchester Uniteda o trenutnom stanju u klubu

Neville objasnio koliko je potrebno Unitedu da stigne Liverpool i City i vijesti nisu dobre

S. Pašalić

Manchester United je dosta promjenljivo ušao u novu sezonu Premier lige.

Ekipa Olea Gunnara Solskjaera je na otvaranju prvenstva razbila Chelsea sa 4:0, a zatim je na gostovanju kod Wolvesa osvojila bod uz promašeni penal Marcusa Rasforda kod rezultata 1:1.

U posljednjoj odigranoj utakmici United je na Old Traffordu doživio neočekivan poraz od Crystal Palacea, a bivši igrač ovog kluba, Garry Neville smatra da su Solskjaeru potrebna još neka pojačanja kako bi se uključio u borbu sa Liverpoolom i Cityjem

Neville, koji trenutno radi kao stručni komentator za Sky Sports, smatra da zbog nedovoljnog broja pojačanja ovog ljeta United nije poboljšao svoj tim dovoljno.

"Najvažnija stvar u prelaznom roku za United i Ole Gunnara Solskjaera jest da oni ne prave greške, ne da rade puno posla, već da osiguraju da imaju pravi tip igrača", objasnio je Neville.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Možda se čini previše gledanje u budućnost, ali bih predložio četiri ili pet prelaznih rokova kako bi se stvari apsolutno ispravile i da bi se vratili u tip ekipe koja bi željela izazvati tim Liverpoola i Manchester Cityja."

"Rekao sam prije, mora biti spreman, ne na kraju ove sezone, ne sljedeće sezone, već onu iza, da krene u borbu za naslov prvaka Premier lige.", dodao je Neville.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

arsenal_fan_1886
opis znaka: ispod pise valencija, a iznad je sismis...
1 0
amadeus21
Nemojte njegove izjave prenositi tako vam Boga!! Poslije svake njegove izjave jedan djecak se prestane bavit fudbalom
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi