Nevjerovatan peh: Malcom u suzama napustio Camp Nou

Povrijedio se u samom finišu meča

Nevjerovatan peh: Malcom u suzama napustio Camp Nou

Endin Čaušević
Teme:

Fudbaleri Barcelone plasirali su se u osminu finala Kupa Kralja nakon što su večeras na Camp Nou pobijedili trećeligaša Leonesu sa 4:1.

U prvom meču Barca je slavila sa samo 1:0 protiv Leonese, no večeras su na krilima rezervista pobijedili sa 4:1 i plasirali se dalje. Jedan od golova postigao je Malcom koji je ljetos stigao u Barcu, te se čini da je konačno pronašao pravu formu.

No, u samom finišu utakmice Malcom je zbog povrede morao napustiti meč. Brazilac nije vjerovao koliki je peh, jer je tek počeo dobijati minutažu u prvom timu. Koliko mu sve to znači najbolje dokazuje činjenica da je u suzama izašao s terena. Ipak, dobio je velike ovacije podrške s tribina Camp Noua.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi