7

Komentari (7)

Gattuso je osvojio sa Italijom svijetsko prventstvo u Njemackoj 2006 godine, igrao je u nacionalnoj selekciji Italije te godine zajedno sa Buffonom, Totijem, Pirlom i ostalima, Gattuso je igrao navalno veznog broj 8, bio je prava igracina u svoje vrijeme.
Zoilomas
Gattuso je dobar trener nije on Guardiola ali ima fudbal u venama i zna dobro raspodjeliti igrace I nije do niega sto igraci s velikim potencijalom podbacuju
Ady 33
Tačno. Ima Đenaro onu pravu harizmu. Ima dovoljno i znanja. Valjda bude srećnik i nađe se na pravom mjestu u pravo vrijeme.
DeteVi
Kako ovaj čovjek dobija ovakve trenerske ponude, to meni nije nikako jasno. Nije se nigdje dokazao
Sucro
Pa osvojio Kup
Zmiugaloma
I nisu nikoga doveli* autokorekt jbg...
Adi2019
Očigledno si Fulio post
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.