Nevjerovatan preokret: Terry šokirao vlasnike Spartaka svojim potezom

Ne ide u ruski klub

Nevjerovatan preokret: Terry šokirao vlasnike Spartaka svojim potezom

E. Čaušević

Prije nekoliko dana engleski mediji objavili su da John Terry nastavlja karijeru u Spartaku iz Moskve, a i sam klub je potvrdio da iskusni defanzivac dolazi o ruski tim.

Terry je obavio prije nekoliko dana ljekarske preglede s moskovskim klubom i ostalo je samo da potpiše ugovor. U glavnom gradu Rusije trebao se pojaviti ovih dana, ali je mnoge interesovalo zašto Terry nije stigao već u ponedjeljak kada je prvobitno bilo planirano njegovo predstavljanje.

Navijači Spartaka već su proslavili dolazak novog pojačanja, ali danas su dobili razočaravajuće vijesti. Naime, Terry se oglasio preko Instagrama kako bi poručio da se predomislio, te da neće karijeru nastaviti u dresu moskovskog Spartaka.

"Nakon nekoliko dana razmišljanja odlučio sam odbiti ponudu Spartaka iz Moskve. Želio bih im se zahvaliti na ponudi i poželjeti sve najbolje u budućnosti. Oni su ambiciozan klub i impresioniran sam koliko su profesionalni. Ipak, nakon razgovora s porodicom shvatili smo da to nije ono što želimo u ovom trenutku", poručio je Terry.

Top Komentari

king11
o jebo ti mater svoju, preko instagrama
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije