Ništa od posla na TV-u, John Terry pronašao novi klub: Upravo je na ljekarskim pregledima!
(Foto: EPA) John Terry još ne misli okončati karijeru, pa će u 37. godini potpisati ugovor sa novim klubom.

Iskusni štoper karijeru nastavlja u Rusiji

Ništa od posla na TV-u, John Terry pronašao novi klub: Upravo je na ljekarskim pregledima!

John Terry je nakon jedne sezone napustio Aston Villu, klub u koji je stigao poslije 17 godina provedenih na Stamford Bridgeu.

Ipak, od toga čini se neće biti ništa pošto Sky Sport Italija saopštava da je 37-godišnji štoper pronašao novi klub, te da upravo prolazi ljekarske preglede.

Naime, John Terry je navodno sve dogovorio sa moskovskim Spartakom, te bi nakon obavljenih pregleda trebao potpisati ugovor sa ovim klubom.

Spartak se odlučio na angažovanje iskusnog Terryja nakon što je Samuel Gigot pretrpio tešku povredu, pa bi nekadašnji kapiten Chelsea u Moskvi trebao zajedno sa italijanom Salvatoreom Bocchettijem činiti novi štoperski tandem.

Inače, Spartak sa klupe trenutno predvodi italijanski stručnjak Massimo Carrera koji je u Juventusu bio pomoćnik Antoniju Conteu, a upravo je pod Conteom Terry odigrao svoju zadnju sezonu u Chelseaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi