Nevjerovatan preokret u 'slučaju Icardi': Argentinac se vraća!

Napadač večeras na treningu

Nevjerovatan preokret u 'slučaju Icardi': Argentinac se vraća!

Argentinski fudbaler Mauro Icardi vraća se na trening Intera, prenosi Sky Sport.

Icardi je bio otpisan od strane trenera Antonija Contea na početku priprema što je i sam Conte priznao.

"Icardijeva situacija je jasna, on nije dio Interovog projekta. Klub je jasan i u slučaju Nainggolana. On je također van projekta", kazao je nekadašnji trener Chelseaja sredinom jula mjeseca.

Ipak, očito se desio veliki preokret i Argentinac će večeras trenirati sa ostatkom ekipe nakon što je u dosadašnjem dijelu ljeta radio isključivo odvojeno te je propustio kompletne pripreme.

Nagovještaj da će on ipak ostati u Interu dala je i supruga Wanda Nara koja se sinoć pojavila na rođendanu Lautara Martineza, napadača Intera, te se fotografisala sa ostalim djevojkama i suprugama fudbalera i stavila opis: "Još jedna godina zajedno".

I sam Icardi je isticao kako nema namjeru otići iz Intera te se želi dokazati Conteu, a naznaka ostanka je i ta da je njegov novi dom u Milanu skoro pa gotov.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, za njegove usluge interesovali su se Roma, Juventus i Napoli, ali kako sada stvari stoje od transfera neće biti ništa.

Inter je u međuvremenu doveo i Romelua Lukakua, pa nije jasno gdje svoje mjesto u timu vidi Icardi, ali vidjet ćemo šta će Conte na kraju reći.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi