Nevjerovatan razlog zbog kojeg je Mihajlović sačuvao posao
Foto: EPA

Zbog dobre igre protiv Rome

Nevjerovatan razlog zbog kojeg je Mihajlović sačuvao posao

Midhat Šljivak

Ekipa Milana remizirala je  na gostovanju protiv Rome u vikendu koji je iza nas.

Rossoneri su na pauzi imali gol zaostatka, da bi u nastavku Juraj Kucka uspio donijeti bod timu sa San Sira, te je spasio i posao Siniši Mihajloviću.

Italijanski Tuttosport tvrdi da je rukovodstvo Milana već u petak donijelo odluku da srbijanski stručnjak dobije otkaz. Predsjednik kluba Silvio Berlusconi je međutim promijenio odluku u drugom poluvremenu utakmice na Olimpicu.

Milan je odigrao odlično drugo poluvrijeme u Rimu. Potpuno su dominirali u susretu protiv velikog rivala, a to je očigledno zadovoljilo i rukovodstvo ovog tima, te je Mihajlović sačuvao posao.

Ipak, još je veliki posao pred Mihajlovićem. Već narednog vikenda ih čeka težak meč protiv Fiorentine, te bi to mogao biti još jedan kvalifikacioni meč za Sinišu Mihajlovića.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rossoneri su trenutno na osmom mjestu Serije A sa 29 bodova.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi