Nevjerovatan rezultat dolazi iz Živinica

Gošće se poigrale sa protivnicima

Nevjerovatan rezultat dolazi iz Živinica

S. Mlaćo
Nevjerovatan rezultat dolazi iz Živinica gdje su jučer u okviru 8. Kola Premijer lige za kadetkinje snage odmjerili nogometašice Fortune i SFK 2000 Sarajevo.

Gošće su slavile 24:1.

Već nakon prvog dijela Sarajke su vodile 11:0, a onda dodale gas u nastavku. Na kraju je završilo sa 23 gola razlike, što je zaista rezultat za pamćenje.

Kod SFK se istakla sa sedam golova Dalal Bratović, četiri je dodala Lina Hadžikadunić, a po tri Amila Abdukić i Anja Gačić. Dva pogotka postigle su Hana Huseinović i Emela Cibra, a po jedan Natalija Marković i Minela Ranica. Vlastitu mrežu zatresla je Ajla Šehić.

Jedini pogodak za domaće koje su imale samo 11 nogometašica postigla je Dženeta Halilović u 76. minuti.

Lider u kadetskoj ligi je ŽFK Radnik Bumerang, dok je na drugom mjestu ŽNK Iskra Bugojno.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi