Igraju legende Reala i Chelseaja, a terenom dominiraju Morientes i Raul!

Sjajan revijalni meč

Igraju legende Reala i Chelseaja, a terenom dominiraju Morientes i Raul!

Legendarni fudbaleri Real Madrida i Chelseaja večeras na stadionu Santiago Bernabeu igraju revijalni meč u kojem zaista možemo uživati.

Na jednoj strani su zvijezde poput Julija Cesara, Fernanda Hierra, Raula Gonzalesa, Gutija, Baptiste ili Morientesa, a na drugoj Makelelem, Shevchenko, Gallas, Desailly, Carvalho...

Trenutni rezultat je 5:3 za legende Reala, a u ovom susretu briljiraju Morientes i Raul.

Njih dvojica su postigla tri prva gola Reala. Prvo je pogodio Raul i to na sebi svojstven način, a potom dva puta zaredom Morientes koji je pokazao da i danas komotno može igrati profesionalni fudbal.

Također, nekoliko sjajnih poteza vidjeli smo i od strane Karembeua, Gutija itd.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pogledajte kako je to do sada izgledalo:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi