Nevjerovatan snimak: Navijač Herthe masturbirao na stadionu, pa ga priveli

Ko bi rekao da ćemo ovo vidjeti u Njemačkoj...

Nevjerovatan snimak: Navijač Herthe masturbirao na stadionu, pa ga priveli

Teme:

U najmanju ruku nevjerovatna "navijačka" priča dolazi iz Njemačke, tačnije sa utakmice Schalkea i Herthe koja je odigrana u subotu.

Uoči njenog početka, redari na stadionu Veltins Arena u Gelsenkirchenu imali su nesvakidašnji zadatak da sa tribine odstrane jednog navijača kluba iz Berlina i to zbog - masturbiranja.

Herthin navijač, čiji identitet nije poznat, se samozadovoljavao na tribini uprkos tome što je bio okružen ostalim ljudima koji su bili u šoku kada su vidjeli ovaj prizor.

Njemački mediji navode da je navijač Herthe, kojeg slobodno možemo nazvati i bolesnikom, završio u pritvoru zbog svog nedoličnog ponašanja na javnom mjestu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ko bi rekao da ćemo ovakve scene vidjeti baš u Njemačkoj, ali očigledno je i to moguće.

Promo

Top Komentari

realno_govoreci
Cuj ko bi rekao da ovakve scene mozete naci u Njemackoj? Vi mediji pravite ruglo od naseg naroda a ko je god zivio u bas toj Njemackoj zna koliko je to peksin narod. To su ljudi koji nemaju ni stida ni srama. Na tvu vidite jedno ali je stvarnost puno drugacija.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi