Nevjerovatna pobjeda Hoffenheima, četiri gola Salihovića
Foto: EPA

Hoffenheim briljirao protiv niželigaša

Nevjerovatna pobjeda Hoffenheima, četiri gola Salihovića

Fudbaleri Hoffenheima su danas odigrali prijateljski susret protiv Friedrichshagenera i ostvarili nevjerovatnu pobjedu rezultatom od čak 18:0.

Naravno Friedrichshagener nije dorastao jednom bundesligašu, s obzirom da se radi o amaterskom klubu koji se takmiči u jednoj od okružnih liga u Njemačkoj. Svejedno, fudbaleri Hoffenheima nisu štedili svoje današnje protivnike.

U redovima Hoffenheima briljirao je i naš Sejad Salihović s četiri pogotka. Salihović je tako svoju golgetersku predstavu otvorio u 14. minuti s bijele tačke, a pogađao je i u 22., 44. i 62. minuti.

Osim Salihovića po četiri gola su postigli i Uth i Otto, Demirbay i Schulz su pogađali dva puta, dok su po jedan gol dodali Passlacks i Akpoguma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi