Nevjerovatna ponuda Chelseaja za Bonuccija
Foto: EPA

Nude Matića i 55 miliona eura

Nevjerovatna ponuda Chelseaja za Bonuccija

Endin Čaušević

Italijanski stručnjak Antonio Conte u svojoj prvoj sezoni u Chelseaju uspio je osvojiti titulu prvaka Engleske, a sada će ciljati na trofej Lige prvaka.

Chelsea je uspio vratiti titulu prvaka na Stamford Bridge iako su mnogi sumnjali u način rada Contea koji je prošlog ljeta preuzeo Plavce. Italijanski stručnjak se uspio dokazati i poručio je da je njegov cilj sada da postane prvak Evrope sa londonskim klubom.

Conte je već najavio da će biti nekoliko zvučnih pojačanja ovog ljeta jer još uvijek nije u potpunosti zadovoljan sa igračkim kadrom. Engleski mediji prenijeli su danas da je prva želja ovog trenera odbrambeni igrač Juventusa, Leonardo Bonucci.

Navodno, Plavci su već spremili ponudu za ovog igrača koju Juve neće moći odbiti. Zaista se radi o nevjerovatnoj ponudi jer je Chelsea spreman da za 30-godišnjeg Bonuccija plati 55 miliona eura, te da u suprotnom pravcu pošalje Nemanju Matića.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Javnost u Engleskoj je iznenađena ovim potezom prvaka Engleske, ali je očito da Conte ne bira sredstva da dovede Bonuccija na Stamford Bridge ovog ljeta. Ukoliko se ovaj transfer ostvari mora se priznati da bi Stara dama bila na dobitku.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi